Thread: BMPCC issue

Results 1 to 10 of 10
  1. #1 BMPCC issue 
    Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    53
    hey everyone, sorry if this has been posted before.

    I finally updated my BMPCC and for whatever reason it will not let me choose RAW as a setting, still only ProRes. I have the right SD card. Im sure that i am an idiot of some sort, so if someone could just let me know what i am doing wrong i would greatly appreciate it!
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Shenandoah Valley of Virginia
    Posts
    153
    Only guess I have is that you installed the wrong firmware update. You need to download an all new installation package with each update. But -- I'm just guessing. Try contacting Blackmagic Support. Good luck!
    Media Production by Andrew Gupta
    www.andrewgupta.com
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    286
    Just in case your procedure was a little off;
    One would first uninstall the old update on your
    computer, and then install the new update to the
    computer, and then run it with the camera
    attached to the computer via usb.
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    53
    that was it! thank you, i thought i had the latest update, looks like i didn't. of course now I'm getting another problem...

    Blackmagic Pocket Cinema Camera_1_2014-03-13_1941_C0000_000158.jpg
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    361
    I'd try closing the dimensional gate using a tachyon accelerator aimed at the sensor.
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by Joshua Cadmium View Post
    I'd try closing the dimensional gate using a tachyon accelerator aimed at the sensor.
    o_o
    Reply With Quote  
     

  7. #7  
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    361
    Also, that's what my DNGs look like if I open them using Preview on a Mac. Using Davinci Resolve, the files look fine.

    If that's not the case, though, try the tachyon accelerator.
    Reply With Quote  
     

  8. #8  
    Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by Joshua Cadmium View Post
    Also, that's what my DNGs look like if I open them using Preview on a Mac. Using Davinci Resolve, the files look fine.

    If that's not the case, though, try the tachyon accelerator.
    just tried and it worked, thank you very much!
    Reply With Quote  
     

  9. #9  
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    361
    Awesome! I'm glad you could get that dimensional gate closed. Out of curiosity, did you have any trouble with the stress–energy tensor as it diverged the non-compactly generated Cauchy horizon?
    Reply With Quote  
     

  10. #10  
    Taking a Vacation
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    383
    Quote Originally Posted by Joshua Cadmium View Post
    Also, that's what my DNGs look like if I open them using Preview on a Mac. Using Davinci Resolve, the files look fine.

    If that's not the case, though, try the tachyon accelerator.
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Reply With Quote  
     

Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •