Thread: blackmagic pocket cinema camera 4k hdmi output

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
  1. #11  
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,183
    My Ninja is in use right now (far away), but IIRC you can switch off the start by TC and use 3 or 4 versions of control commands. Did you check if none of those works with the P4K?
    Reply With Quote  
     

  2. #12  
    Hi Nomad. Thanks for your post and help. Yes I have tried all the different TC settings and none of them have any effect. It seems that whatever is happening, it is overriding the TC controls on the Ninja Flame. I send a query to Atomos by email but have not had a response from them yet. Best regards.
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. Blackmagic Pocket Cinema Camera with Mosaic OLPF, Wooden Camera Cage, and HDMI Lock
    By Marshall Harrington in forum For Sale / Want to Buy
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2018, 06:11 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 06-10-2016, 08:06 PM
  3. Lockcircle HDMI Lockport for Blackmagic Pocket Cinema Camera
    By Chris Chiasson in forum For Sale / Want to Buy
    Replies: 0
    Last Post: 04-02-2016, 10:40 AM
  4. HDMI output stopped working on Blackmagic Pocket
    By kgammon in forum General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-29-2014, 07:30 AM
  5. Pocket Cinema HDMI output
    By Robert Rogoz in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2014, 07:09 PM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •