Thread: Custom CUBE LUT won't load into UM46K

Results 1 to 6 of 6
  1. #1 Custom CUBE LUT won't load into UM46K 
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    821
    I know that there's a certain parameter with 32^ but I'm not quite sure how to make one outside of Resolve (which I don't have). Would anyone be able to convert the .CUBE LUT that I have into a compatible file for UM46K monitoring? I would be greatly appreciative!
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member CaptainHook's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    2,150
    Resolve comes with the camera or the free version can be used to create 33^3 LUTs too.
    But post the LUT anyway, if it were linked in your post I could have converted it already for you or I'm sure someone else would too.
    Blackmagic Design
    My BMD LUTs.

    **Any post by me prior to Aug 2014 was before i started working for Blackmagic**
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    821
    Quote Originally Posted by CaptainHook View Post
    Resolve comes with the camera or the free version can be used to create 33^3 LUTs too.
    But post the LUT anyway, if it were linked in your post I could have converted it already for you or I'm sure someone else would too.
    Thanks @CaptianHook. Yeah I'm squeezing every bit of space out of my program drive. I'd have to delete a few programs to install Resolve, and then reload them. Anyway, here is a link to the LUT: https://www.dropbox.com/s/o8hme6yvtj...aLUT.cube?dl=0
    I appreciate it if you or anyone can convert it.
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Senior Member CaptainHook's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    2,150
    I've resized the LUT for you (I haven't tested on camera though)

    17^3 - https://drive.google.com/file/d/1p3w...ew?usp=sharing
    33^3 - https://drive.google.com/file/d/1ExR...ew?usp=sharing

    Either one should work on camera but again, I have not tested.
    Blackmagic Design
    My BMD LUTs.

    **Any post by me prior to Aug 2014 was before i started working for Blackmagic**
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    821
    Quote Originally Posted by CaptainHook View Post
    I've resized the LUT for you (I haven't tested on camera though)

    17^3 - https://drive.google.com/file/d/1p3w...ew?usp=sharing
    33^3 - https://drive.google.com/file/d/1ExR...ew?usp=sharing

    Either one should work on camera but again, I have not tested.
    It worked! Thank you very much my friend.
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Kiev, Ukraine
    Posts
    139
    Quote Originally Posted by CaptainHook View Post
    I've resized the LUT ...

    17^3....
    33^3...
    Hi Captain,

    May I ask you why the dimensions of your LUTs are 17 and 33? As I read from some tech paper, the dimension is usually 2 power something, like 32 or 64.

    Just curious to hear your opinion. Thanks!
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. FS (OZ Only) Motionnine Power Cube External battery
    By jimmyanderson in forum For Sale / Want to Buy
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2017, 05:46 AM
  2. FS Teradek Cube 255
    By pss in forum For Sale / Want to Buy
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2015, 01:52 PM
  3. Converting Look File (cube)
    By Berk in forum Workflow
    Replies: 3
    Last Post: 06-18-2015, 02:16 PM
  4. FS: Teradek Cube 120/320 HDSDI Pair
    By Andrew Clemson in forum For Sale / Want to Buy
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2014, 03:00 AM
  5. Teradek Cube 155 + BMCC = Better Than Sun Shade
    By ranger9913 in forum Footage / Frames
    Replies: 4
    Last Post: 02-06-2013, 02:16 PM
Tags for this Thread

View Tag Cloud

Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •