Thread: Are my Gtx cards used by resolve

Results 1 to 3 of 3
  1. #1 Are my Gtx cards used by resolve 
    Hi guys how can I tell if resolve is using both gpus I have gtx770 550 and Radeon 5770 for monitor I have full resolve with dongle on windows Mac Pro
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    232
    If you have 2 GPUs, and monitors are only hooked up to one, it will give you a warning when you start that performance may suffer. No warning usually means it's using the 2nd GPU for processing.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Senior Member Willian Aleman's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    New York City, USA
    Posts
    518
    To verify the GPUs, go the Preferences >System Overview> That is.

    GPUs Overview.jpg
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-03-2014, 02:07 AM
  2. Best place to buy graphic cards for Resolve in US?
    By yin in forum DaVinci Resolve
    Replies: 10
    Last Post: 09-03-2013, 05:32 PM
  3. Barefeats tests graphic cards with Resolve
    By Frank Glencairn in forum DaVinci Resolve
    Replies: 5
    Last Post: 07-26-2013, 12:16 PM
  4. Resolve alternative for AMD cards?
    By andrewmfilms in forum Workflow
    Replies: 4
    Last Post: 04-18-2013, 06:34 PM
  5. Can't use ATI cards with Resolve?
    By Amaury Bargioni in forum DaVinci Resolve
    Replies: 13
    Last Post: 08-06-2012, 02:07 PM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •